Gledajte TV uživo na internetu. Tv uživo. - TV kanali - Ukrajina - Телеканал Миколаїв

Телеканал Миколаїв uživo


Телеканал Миколаїв uživo

Tv kanal:Телеканал Миколаїв

Zemlja: Ukrajina

Kategorija: Lokalna TV

4.6 od 5

5 glasova

Телеканал Миколаїв gledajte prijenos uživo

Національна телекомпанія України «Миколаївська регіональна дирекція» — обласна телерадіокомпанія в місті Миколаєві. Новини, політика, культура, економіка, пригоди - Миколаїв та область. Історія Миколаївського обласного радіо бере свій початок ще в далекому 1925 році. Тоді було ухвалено Постанову про виділення коштів на обладнання Миколаївської радіостанції у розмірі 16 тис. карбованців. Роботи по її спорудженню розпочалися у 1927 році. А у 1929 році відбулася перша трансляція спектаклю по радіо.

Zemlje

  • Мовлення - Черкаська область, Україна. «Вікка» (власне ВІККА — Відео-Інформаційний Комерційний КАнал) — приватна регіональна телекомпанія (ліцензія на телерадіомовлення серія НР №

    4.3 из 5

    11 голосов

  • CNL — це найбільша християнська телемережа, яка веде мовлення практично у всіх країнах світу, ретранслюється в Інтернеті, більш ніж в 400 кабельних мережах і ефірних станціях.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • «112 Україна» — приватний український інформаційний телеканал інформаційної агенції «112.ua». Главные новости политики, экономики, информация о ситуации в зоне проведения АТО.

    4.3 из 5

    11 голосов