Ordu Ses TV Ordu uživo

Tv kanal:Ordu Ses TV Ordu

Zemlja: Turska

Kategorija: Lokalna TV

0 od 5

0 glasova

Ordu Ses TV Ordu gledajte prijenos uživo

Karadeniz'in incisi diye nitelendirilen Ordu'muzda, internet gazeteciliğinin gelişimine katkı sağlamak, bu konuda yön verici olmak ve örnek alınabilecek bir gazetecilik anlayışı hedefleriyle yola çıkmış bulunuyoruz.Bundan böyle, Ordu'nun her alanda gelişiminin bir parçası olmak için üzerimize düşen her görevi yerine getireceğimizi gururla ifade ediyoruz. Tarafsız, ilkeli ve dürüst bir yayıncılık anlayışı çerçevesinde, Ordu'da olup bitenleri en doğru şekilde siz değerli okuyucularımıza ulaştırırken, sizlerin haklı talep ve beklentilerinizi de ilgili makamlara en hızlı şekilde ulaştırma çerçevesiyle yayın hayatımıza başladık.

Zemlje

  • Star TV, Doğuş Yayın Grubu bünyesinde Türkiye'de yayın yapan ulusal televizyon kanalıdır. Star TV'nin genel yayın yönetmeni Ömer Özgüner'dir.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Kanal 7, Yeni Dünya Medya Grubu bünyesinde Türkiye'de yayın yapan ulusal televizyon kanalıdır. Kanal 7'nin genel yayın yönetmeni Zahid Akman'dır.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Euro D, Avrupa'daki Türkler'e yönelik yayın yapmak amacıyla kurulan televizyon kanalı. Eski ismi Kanal D Fun olan kanal 7 Mart 2001 tarihinde adını Euro D olarak

    4.3 из 5

    11 голосов