TV52 Ordu uživo

Tv kanal:TV52 Ordu

Zemlja: Turska

Kategorija: Lokalna TV

0 od 5

0 glasova

TV52 Ordu gledajte prijenos uživo

"Ordu'nun Dünyaya Açılan Penceresi" sloganıyla yayın hayatını sürdüren TV 52, 2008 yılında yayın hayatına başladı. İsminden de anlaşıldığı gibi kanal Ordu ve bölgesiyle ilgili yayınlar ile ön plana çıkmaktadır. Özgün ve tarafsız yayın anlayışıyla bölge halkının takdirini kazanan TV 52, bölgeye gazete ve radyo hizmetleri de sunmaktadır.
TV 52 yayın akışı listesinde sık sık Ordu ve Karadeniz bölgesi ile ilgili programlar yayınlanmaktadır. Bunların dışında kanalda Haber, Sanat, Söyleşi, Sağlık, Siyaset, Din, Eğlence, Aktüel, Güncel, Spor, Kültür, Gezi, Teknoloji, Tarih, Otomobil ve Yemek içerikli programlar yer almaktadır.

Zemlje

  • TRT Türk, TRT'nin yurtdışındaki Türklere yönelik uluslararası genel içerikli yayın yapan televizyon kanalıdır. Genelde TRT 1 kanalı ile ortak yayın yapmaktadır. Kanalda

    4.3 из 5

    11 голосов

  • TJK TV (Türkiye Jokey Kulübü TV), her gün at yarışlarını canlı yayın ile ekranlara getirmektedir. Haftaya bakış, idman pisti, yarış zamanı yurt dışı yarış özel gibi programları

    4.3 из 5

    11 голосов

  • 2007 yılında Türkiye'nin ilk web TV'si olarak yayın hayatına başlayan Kudüs TV 2013 yılında uydudan ulusal yayına başladı.

    4.3 из 5

    11 голосов